Tourpool - Welkom 2019
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Spelregels

Puntentelling
Hoe werkt de tourpool
Prijsverdeling

Vooraf

Voorbereidingen
Welkom 2019

Etappe verslagen


Handige links<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Welkom 2019


Op dit moment staan de Oranje Leeuwinnen op het punt van beginnen aan hun Franse avontuur, het WK voetbal voor vrouwen. Over een dikke 3,5 week staat voor de wielrenners het grote Franse avontuur op de planning de Ronde van Frankrijk.

Ook dit jaar zal  de jaarlijkse tourpool niet ontbreken! 

Om de strijd net zo spannend te maken als vorig jaar, zijn de regels en puntentelling ongewijzigd. Voor de exacte puntenverdeling en 'winstkansen' kun je terecht in de bijbehorende artikelen in het spelregelmenu.

6 Juli staat het Grande Depart gepland in Brussel. Niet een proloog, maar een heuse etappe staat het peloton te wachten. De volgende dag is er een ploegentijdrit. Mooi dat deze in het eerste weekend is, dan zullen er weinig ploegen zijn met uitvallers. Gezien het feit dat de ploegen dit jaa maar met 8 man mogen starten een mooie bijkomstigheid. Daarna trekt het peloton naar Frankrijk, waar via de Alpen en PyreneeŽn op 28 juli in Parijs aangekomen zal worden.

Niet Froome wist vorige jaar het Geel in Parijs te brengen maar zijn meesterknecht Thomas. Bij ons was het geen meesterknecht die met de winst aan de haal ging, maar Yi. Met zijn 12 jaar toen de jongste winnaar ooit van deze Tourpool. Maar de concurrenten in zowel Frankrijk als bij ons hebben zich uiteraard goed voorbereid om de strijd aan te gaan!


Blijf deze site in de gaten houden om eventuele meldingen en berichten niet te missen.

Het inschrijfformulier zal Z.S.M. beschikbaar zijn via mail.

Groeten Mario


11 Juni 2019 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Marcel @ 14:43 11-Jun-2019
Goed bezig!!!

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog