Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Tourpool - Welkom 2020
Tourpool - Welkom 2020
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Spelregels

Welkom 2020
Puntentelling
Hoe werkt de tourpool
Prijsverdeling

Vooraf

Weer een dag dichterbij Parijs
We zijn er klaar voor
Bijna van start
Klimmerstour
Route 2020

Etappe verslagen

het zit er weer op
Hoe dan????
Fotofinish!
(Voor) beslissing?
2de rustdag

Tactiek??
Slopend
creating memories
Eindelijk tumult
nerveus
Rustdag
Wreed
wachten, wachten en kijken
Winderig spektakel
Man tegen Man gevecht
GAAAAAPPPPP
Puur machtsvertoon
Australisch duiveltje
Je moet het maar doen
De kop is eraf

Handige links<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Welkom 2020


Het is een raar jaar, met alle Corona perikelen. Heb dan ook heel lang gedacht, ‘als we alles overslaan dit jaar, dan maar geen Tourpool’. Maar ja, als je er dan nog even goed over nadenkt, zou het dan echt een verloren jaar zijn. Dus ook dit jaar zal er een Tourpool zijn, als de tour tenminste doorgaat.

De start staat op dit moment gepland op 29 augustus, waarna 3 weken later (21 september) gefinisht zal worden in Parijs.  Tenminste, als alles goed gaat. Maar met de omstandigheden momenteel weet je het eigenlijk maar nooit.

Om het dit jaar niet al te ingewikkeld te maken en toch zoveel mogelijk spanning in de ronde te houden zullen de regels en de puntentelling gelijk zijn aan het afgelopen jaar. Dus, 15 renners uitzoeken die de meeste etappes in de top 10 zullen finishen of een groot deel van de dagen in de top 10 van de verschillende klassement te vinden zijn. Prijzen zijn nog steeds te winnen als je in de top 3 van het totaal klassement eindigt of 1 van de truien-klassementen wint. Voor de exacte regels en puntentelling kun je op de site recht voor meer informatie.

Wel een kleine kanttekening, mocht de tour om wat voor reden niet doorgaan (dus geen start) zal uiteraard het ingelegde geld weer worden teruggestort. Mocht tijdens de tour besloten worden niet meer verder te fietsen zullen we de regels van de tour volgen. Roepen zij een winnaar uit en hanteren de dan geldende stand als einduitslag, nemen we dit over en hebben we ook een winnaar. Mocht besloten worden dat er geen winnaar (en dus geen einduitslag) wordt ook bij ons geen winnaar uitgeroepen en zal het ingelegde geld eveneens worden teruggestort.

Blijf deze site in de gaten houden om eventuele meldingen en berichten niet te missen.

Het inschrijfformulier zal Z.S.M. beschikbaar zijn via mail.

Groeten Mario


22 Juli 2020 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog